Kaikkiin MyCashflow-verkkokauppoihin on sisäänrakennettu Klarna Checkout -kassaratkaisu, joka korvaa käytössä ollessaan kokonaan MyCashflow'n omat kassat.

Klarna Checkout eroaa muista MyCashflow'n kassoista, sillä se on käytössä vain silloin, kun verkkokauppaan on asennettu Klarna Checkout -maksupalvelu.

• Klarna Checkout -kassa on käytössä vain silloin, kun Klarna Checkout on käytössä versiossa.
  • Kassasivu on Klarnan ylläpitämä, verkkokaupan ulkoinen sivu, jonka ulkoasuun ja toiminnallisuuksiin ei voi tehdä muutoksia.
  • Verkkokaupassa ei voi käyttää mitään muita maksupalveluja samassa versiossa Klarna Checkoutin kanssa.

Miten Klarna Checkout -kassa toimii?

Klarna Checkout -kassalla asiakas syöttää ensin maan, postinumeron ja sähköpostiosoitteen, joiden jälkeen haetaan kassalle saatavilla olevat toimitustavat.

Mikäli asiakas on ostanut aiemmin Klarnan kautta, ja hänen tietonsa ovat tallessa Klarnan järjestelmässä, ne voidaan täydentää kassalle automaattisesti.

Osoitetiedot annettuaan asiakas voi valita haluamansa maksutavan ja siirtyä maksamaan tilaustaan. Joissain tapauksissa Klarna pyytää asiakkaan henkilötunnuksen, millä voidaan varmistaa esimerkiksi asiakkaan luottokelpoisuus.

Käyttöönotto

Klarna Checkoutin käyttöönotto eroaa muiden kassojen käyttöönotosta.

Klarna Checkout otetaan käyttöön ja sen asetukset määritetään hallinnan sivulla Asetukset > Klarna Checkout.

Katso ohjeet Klarna Checkoutin käyttöönottoon.

Kassasivun ulkoasun muokkaaminen

Klarna Checkout -kassasivu on MyCashflow-järjestelmän sisäinen, joten sitä ei voi räätälöidä ulkoasuteeman tiedostoissa, mutta voit kuitenkin vaikuttaa sen ulkoasuun määrittämällä seuraavien elementtien värit:
  • yläpalkin tausta
  • yläpalkin teksti
  • painikkeiden taustat
  • painikkeiden tekstit
  • linkit

Voit määrittää värit käyttämällä Hex-värimallia Asetukset > Klarna Checkout sivun Kassasivun asetukset -osiossa.

Toimitustavat Klarna Checkout -kassalla

MyCashflow'n Klarna Checkout -kassalla on käytössä Klarna Shipping Assistant, joka esittää toimitustavat eri tavalla kuin oletusarvoinen MyCashflow-kassa.

Seuraavat asiat eroavat sisäänrakennetusta MyCashflow-kassasta:

• Toimitustavan nimeä ei näytetä toimitustapavalikossa, vaan sen käyttämän toimituspalvelun tyyppi (esim. Posti Postipaketti näytetään kassalla nimellä Pakettilokero).
  • Toimitustavalla näytetään sille asetetut lisätiedot ja toimitusaika, jos nämä on asetettu.

Jos verkkokaupassasi on käytössä Nouto-tyyppisiä toimitustapoja, varmista että eri noutopisteet ovat lisättynä yhden toimitustavan asetuksiin, eikä erillisinä toimitustapoina.

Klarna Shipping Assistant on Klarnan tarjoama maksullinen palvelu, joka kuuluu MyCashflow'ssa ilman erillistä lisämaksua Klarna Checkout -kassaratkaisuun.