Versiokohtaisia teema-asetuksia käytetään hallitsemaan tiettyjä kaupan teeman ominaisuuksia hallintatyökalun graafisen käyttöliittymän kautta (teeman HTML/CSS-koodin sijaan).

Teemassa saatavilla olevat asetukset riippuvat siitä, mitä asetuksia on mahdollistettu teemakoodin tasolla. Esimerkiksi käyttöliittymäelementtien värejä, sivun layoutia ja fontteja on mahdollista hallita teema-asetuksien avulla.

Löydät teema-asetukset valitsemalla version sivulla Ulkoasu > Versiot ja painamalla version tiedoissa Muokkaa teemaa -painiketta.

MyCashflow'n ilmaisteemat sisältävät useita asetuksia, joiden avulla voit tehdä verkkokaupasta oman brändisi näköisen.

Voit ottaa jonkin oletusteeman variaatioista käyttöön hallinnan Ulkoasu > Teemat -sivulla.