Käyttöopas

Teemojen asetukset

Ohjeiden kehitysversio. Liveohjeet osoitteessa https://support.mycashflow.com/fi

Versiokohtaisia teema-asetuksia käytetään hallitsemaan tiettyjä kaupan teeman ominaisuuksia hallintatyökalun graafisen käyttöliittymän kautta (teeman HTML/CSS-koodin sijaan).

Teemassa saatavilla olevat asetukset riippuvat siitä, mitä asetuksia on mahdollistettu teemakoodin tasolla. Esimerkiksi käyttöliittymäelementtien värejä, sivun layoutia ja fontteja on mahdollista hallita teema-asetuksien avulla.

Löydät teema-asetukset valitsemalla version sivulla Ulkoasu > Versiot ja painamalla version tiedoissa Teeman asetukset -painiketta.

Kaikissa MyCashflow'n sisäisissä teemoissa on mahdollista valita aiemmin erillisinä teemoina saatavilla olleet värivariaatiot teeman asetuksien kautta.

$( "article>h2, section>h2, div.section>h2" ).mcfTocify(); $( "article h2, article h3" ).mcfAnchors();