MyCashflow-verkkokauppoihin voi toteuttaa oman räätälöidyn teeman käyttämällä HTML/CSS-kieliä sekä MyCashflow'n omaa Interface-merkkausta.

MyCashlow-teemojen suunnittelemiseksi sinulla tulisi olla perustiedot yleisimmistä verkkoteknologioista (HTML/CSS/JavaScript).

Teemat koostuvat HTML- ja CSS-tiedostoista, joiden suunnittelu on ohjeistettu MyCashflow'n teemaoppaassa.

MyCashflow-verkkokauppasi useita valmiita ilmaisteemoja, joita voit esikatsella ja ottaa käyttöön haluamillesi versioille sivulla Ulkoasu > Teemat.

Interface-merkkaus

MyCashflow-teemat toteutetaan Interface-merkkauksella, jonka avulla teeman HTML-sivupohjiin tulostetaan kaupan sisältöä.

Esimerkiksi tuotesivun pohjassa voidaan käyttää {ProductName}-tagia otsikkoelementissä, jolloin tagi tulostaa näytettävän tuotteen nimen.

<h1>{ProductName}</h1>

Tutustu Interface-merkkaukseen tarkemmin MyCashflow'n teemaoppaassa ja kauppiaan oppaassa.