Tulostaa linkin maksupalveluun, jos maksutapahtumassa on käytetty Checkout-palvelua, eikä maksua ole suoritettu.

Kuvaus

Tagi on tällä hetkellä käytössä vain Checkout-palvelun kanssa.

Tagia käytetään vain tilauksilla, jotka käyttävät Checkoutin Maksa myöhemmin -palvelua. Tutustu palveluun tarkemmin käyttöoppaassa.

Tagi on hyödyllistä lisätä esimerkiksi tilausvahvistusviestiin, jotta asiakkaat pääsevät helposti maksusivulle tehtyään tilauksen.

Syntaksi

{TransactionPaymentLink}

Näkyvyys

Vaadittu näkyvyys on aina asetettu seuraavissa sivupohjissa:

Tagia on syytä käyttää sivupohjissa, joille asiakas pääsee tilauksen jälkeen. Eräs tällainen on toimitusvahvistus.