Tulostaa ostoskorin maksukulut ilman arvonlisäveroa.

Kuvaus

Mikäli asiakas on käynyt verkkokaupan kassalla valitsemassa maksutavan, maksukulut lasketaan valinnan mukaan. Muussa tapauksessa käytetään verkkokaupan oletusmaksutapaa.

Mikäli käytössä olevalla maksutavalla ei ole maksukuluja, tagi ei tulosta mitään.

Voit tulostaa verolliset maksukulut käyttämällä {CartPaymentCosts}-tagia.

Syntaksi

{CartPaymentCostsWithoutTax(
    currencysymbol: boolean,
    decimals: int,
    decimalsep: string,
    exchanged: boolean,
    thousandssep: string,
    html: boolean
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: globaali

Globaalin näkyvyyden tageja on mahdollista käyttää missä tahansa sivupohjassa ja minkä tahansa tagin sisällä.

Attribuutit

currencysymbol:

Määrittää tulostetaanko summan mukana myös valuuttasymboli. Tulostettava symboli valitaan automaattisesti käytössä olevan valuutan perusteella.

Sallitut arvot: true/false. Oletusarvo true.

decimals:

Määrittää tulostettavien desimaalinumeroiden määrän (oletusarvoisesti tulostetaan 2).

Sallitut arvot: kokonaisluvut

decimalsep:

Määrittää desimaalierottimena toimivan merkin. Useimmiten desimaalierottimena on pilkku tai piste lokaalista riippuen.

Sallitut arvot: merkki jota halutaan käyttää desimaalierottimena (esim. desimaalipiste = decimalsep: '.'). Oletusarvo on pilkku.

exchanged:

Määrittää, otetaanko tulostuksessa huomioon valuuttamuunnos, jos asiakas on jättänyt tilauksen jollain muulla valuutalla kuin eurolla.

exchanged-attribuutti on käytössä vain silloin, kun käytössä on Valuuttamuunnin -laajennus.

Tämä attribuutti toimii vasta kun asiakas on jättänyt tilauksen. Voit siis käyttää attribuuttia tilauksen sivupohjissa ja esimerkiksi tilaustuotteiden tagien sisällä.

Sallitut arvot: true/false. Oletusarvo false.

Arvolla false sisältö tulostetaan aina euroina.

thousandssep:

Määrittää tuhaterottimena käytettävän merkin.

Usein käytettyjä tuhaterotinmerkkejä ovat tyhjä merkki, pilkku ja piste. Tuhaterotin kannattaa valita kulloisenkin lokaalin mukaan.

Sallitut arvot: merkki joka halutaan asettaa hinnassa tuhaterottimeksi.

Oletusarvona käytetään katkeamatonta tyhjää merkkiä  .

html:

Määrittää tulostuuko sisällön ympärille oletusarvoinen HTML-merkkaus.