Voit järjestellä verkkokauppasi versiot hallintatyökalussa. Versiot näytetään samassa järjestyksessä kaupan versiovalikossa. Järjestelemällä versiot voit myös vaihtaa oletusversiota.

1. Kirjaudu sisään verkkokaupan hallintaan osoitteessa https://KAUPAN-NIMI.mycashflow.fi/flow, jos et vielä ole kirjautunut sisään.
  2. Mene hallintatyökalun ylävalikon kautta sivulle Ulkoasu > Versiot.
  3. Vasemman reunan versiovalikossa tartu version nimen vieressä näkyvään kuvakkeeseen.
  4. Raahaa versio halutulle paikalle.

Versioiden järjestys päivittyy välittömästi, kun vaihdat niiden paikkaa listalla.

Ylintä versiota käytetään kaupan oletusversiona, johon ohjataan liikenne kaikista verkkokauppaan ohjaavista verkkotunnuksista, jotka eivät täsmää mihinkään versioon.