Voit valita maksupäätetilauksille myyntipisteen verkkokaupan versioista. Myyntipisteen avulla voit lajitella tilaukset raporteissa ja tilauslistassa myyntipisteen perusteella.

Myyntipisteiden käyttö on hyödyllistä, jos haluat esimerkiksi erotella messuilla tehdyn myynnin myymälän ostoista. Voit tällöin luoda verkkokauppaan uuden piilotetun version ja asettaa sen myyntipisteeksi kaikille messuilla tehdyille tilauksille.

Myyntipisteen asettaminen tilaukselle

1. Avaa tai luo uusi kassatilaus verkkokaupan hallinnan Tilaukset-sivulla.
  2. Paina Vaihda myyntipiste -painiketta.
  3. Valitse versio, johon haluat kohdistaa tilauksen.

Myyntipisteiden käyttäminen raporteissa

1. Hae kaikki haluamaasi myyntipistettä käyttävät tilaukset hallinnan Tilaukset-sivun suodatustyökaluilla.

Myyntipisteet löytyvät Versio-valikosta.

2. Tallenna haku.
  3. Avaa Raportit > Tilaukset -sivu.

Myös Raportit > Myydyt tuotteet -raportti tukee myyntipisteen perusteella suodattamista. Näin saat tiedon siitä, mitä tuotteita on myyty eniten esim. messuilla.

4. Valitse tallentamasi haku Tilaushaku-valikosta.
  5. Lataa raportti.

Raportti sisältää vain valitun myyntipisteen tilaukset.