MyCashflow Kassan maksupäätteellä on oltava toimiva verkkoyhteys, jotta sitä on mahdollista käyttää maksujen käsittelyyn. Maksupääte tukee WLAN- ja mobiiliyhteyksiä.

WLAN-yhteyden käyttäminen

Näin yhdistät V 400 -maksupäätteen WLAN-verkkoon:

1. Pidä pohjassa 0-painiketta maksupäätteen näppäimistöllä ja valitse aloitusnäkymässä Asetukset.

Maksupääte pyytää päivittäistä PIN-koodia, minkä jälkeen pääset asetusvalikkoon.

2. Valitse asetusvalikossa Asetukset > Yhteystapa > WIFI.

Laite asetetaan yhdistämään WLAN-verkkoon aina kun se on saatavilla.

3. Valitse asetusvalikossa Asetukset > WLAN asetukset.

Pääset verkkoasetusten valikkoon, missä valitaan käytettävä WLAN-verkko ja sen asetukset.

4. Aseta verkkoasetusten valikossa yhdistettävän verkon tiedot:
    • SSID (Verkon nimi)
    • Salaus avain (Verkon salasana)
    • Salaustapa (usein WPA2-PSK)
  5. Lopuksi voit palata maksupäätteen aloitusnäyttöön.

Yhteyden onnistuessa maksupäätteen aloitusnäytön oikeaan yläkulmaan ilmestyy WiFi-yhteyskuvake

Jos maksupääte on jo yhdistetty MyCashflow-kassajärjestelmään, verkkoyhteyden kuvaketta painamalla laite ottaa yhteyden verkkokauppaan.

Mobiiliyhteyden käyttäminen

V 400 -maksupääte tukee 3- ja 4G-yhteyksien käyttämistä maksupäätteen yhdistämiseen. Näin yhdistät laitteen mobiiliverkkoon:

1. Irrota laitteen takapaneeli ja syötä verkkoyhteydellinen SIM-kortti laitteeseen.
  2. Pidä pohjassa 0-painiketta maksupäätteen näppäimistöllä ja valitse aloitusnäkymässä Asetukset.

Maksupääte pyytää päivittäistä PIN-koodia, minkä jälkeen pääset asetusvalikkoon.

3. Valitse Asetukset > Yhteystapa > GPRS/3G.

Laite asetetaan yhdistämään mobiiliverkkoon aina kun se on saatavilla.

Yhteyden onnistuessa maksupäätteen aloitusnäytön oikeaan yläkulmaan ilmestyy GPRS-yhteyskuvake.

Jos maksupääte on jo yhdistetty MyCashflow-kassajärjestelmään, verkkoyhteyden kuvaketta painamalla laite ottaa yhteyden verkkokauppaan.