MyCashflow Kassa sisältää selkeän ja helppokäyttöisen asiakasnäytön, jonka avulla voit liikkeessäsi näyttää asiakkaalle kassatilauksen sisällön esimerkiksi tietokoneelta tai tabletilta.

Jos et ole vielä ottanut asiakasnäyttöä käyttöön, ota ensin yhteyttä MyCashflow'n asiakaspalveluun ja pyydä meitä asentamaan asiakasnäyttö verkkokauppaasi.

Kun asiakasnäyttö on käytössä, voit käyttää sitä seuraavasti asiakkaiden tehdessä ostoksia liikkeessäsi:

1. Mene verkkokaupan hallinnan sivulle Asetukset > Tilausasetukset.
  2. Kopioi haluamasi version asiakasnäytön osoite kohdasta Asiakasnäytöt.
  3. Liitä osoite uuteen välilehteen selaimessa.

Asiakasnäyttö avautuu tyhjänä.

4. Luo uusi kassatilaus hallintatyökalun Tilaukset-sivulla.

Kun lisäät tilaukseen tuotteita, niiden tiedot ja tilauksen hinnat päivittyvät asiakasnäytölle reaaliaikaisesti.

5. Käsittele kassatilaus loppuun normaalisti.