MyCashflow Kassan avulla voit palauttaa asiakkaan tilille maksuja käyttäen samaa maksukorttia, jolla maksu alun perin suoritettiin.

Voit palauttaa päätemaksuja, kun olet käsitellyt tuotepalautuksen, ja tilaussivun yläreunassa näytetään liikamaksusta kertova ilmoitus.

Näin palautat maksuja asiakkaalle maksupäätteen avulla:

1. Luo korjaava maksutapahtuma painamalla Luo uusi maksutapahtuma -linkkiä liikamaksusta kertovassa ilmoituksessa.

Maksunpalautuslomake aukeaa.

2. Aseta maksunpalautuslomakkeella palautettava summa ja valitse maksutavaksi MyCashflow Kassa.
  3. Paina Luo maksutapahtuma -painiketta.
  4. Valitse oikea maksupääte ja yhdistä se verkkokauppaan.
  5. Paina Luo maksutapahtuma -painiketta.

Lopuksi maksupääte pyytää asiakasta syöttämään kortin päätteeseen.

Kun asiakas on syöttänyt kortin, määrittämäsi summa palautetaan asiakkaan tilille ja maksu merkitään palautetuksi tilaussivun Maksutapahtumat-palstalla.