MyCashflow luo kaikille verkkokauppaan rekisteröityville asiakkaille automaattisesti omat asiakassivut, joilla he voivat

• hallita asiakas- ja toimitustietoja
  • vaihtaa salasanan
  • selata omaa tilaushistoriaansa.

Tilauslistalta asiakas näkee myös tilausten käsittelyn tilan ja voi ladata tilausdokumentteja. Jokaiselle tilaukselle on verkkokaupan asiakastilisivulla myös oma sivunsa.

Oletusteemassa asiakastilisivun kirjautumislinkki sijaitsee jokaisen sivun oikeassa yläkulmassa. Kirjautumisnäkymään pääsee myös suoralla URL-osoitteella, joka on muotoa https://KAUPANNIMI.mycashflow.fi/account tai https://www.example.com/account.

Puute MyCashflow'n teemajärjestelmässä

Tällä hetkellä MyCashflow-teemoihin ei ole mahdollista luoda omia sivupohjia asiakastilin sivuille. Tämä tarkoittaa, että sivujen sisältöä ei ole mahdollista muokata omassa teemassa.

Sivujen ulkoasua on kuitenkin mahdollista muotoilla käyttämällä CSS-tyylejä.