Tulostaa vapaavalintaisen verkkokaupan sivun URL-osoitteen.

Kuvaus

Linkin kohde valitaan asettamalla arvo sekä type- että id-attribuuteille.

Tagi tulostaa pelkän URL-osoitteen, joten sitä voidaan käyttää esimerkiksi <a>-tagin href-attribuutissa. Voit tulostaa valmiin linkin haluttuun kohteeseen käyttämällä {Link}-tagia.

Syntaksi

{LinkURL(
    id: id,
    type: string
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: globaali

Globaalin näkymän tageja on mahdollista käyttää missä tahansa sivupohjassa ja minkä tahansa tagin sisällä.

Attribuutit

id:

Kohdesivun ID-numero.

Sallitut arvot: sivun ID-numero

type:

Kohdesivun sisältötyyppi.

Sallitut arvot:

• 'product'
  • 'category'
  • 'brand'
  • 'campaign'
  • 'infopage'
  • 'news'