Voit hallita MyCashflow-verkkokauppasi tiedostoja käyttämällä hallintatyökalun graafista tiedostoselainta.

Vaihtoehtoisesti voit hallita tiedostojasi myös FTP-yhteyden avulla. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi jos verkkokauppaan on tuotava usein hyvin suuria tiedostomääriä.

FTP-yhteyden käyttäminen vaatii Web Designer -laajennuksen.

Löydät tiedostoselaimen verkkokaupan hallintatyökalun sivulta Ulkoasu > Tiedostoselain. Tiedostoselaimella näet kaikki verkkokauppaasi lisätyt tiedostot, kuten tuotekuvat, tilausdokumentit ja teemojen tiedostot.
Näkymän vasemmassa reunassa esitetään kaupassasi käytettävissä oleva tallennustila. Tallennustila riippuu käytössäsi olevasta MyCashflow-palvelupaketista.

Vasemmassa reunassa näet myös kaikki verkkokauppasi tiedostohakemistot hierarkisena listana.

Tiedostojen lisääminen

MyCashflow'n tiedostoselaimella voit helposti lähettää kauppaasi tiedostoja omalta tietokoneeltasi:

1. Siirry kansioon, johon haluat lähettää tiedostoja.
  2. Paina tiedostoselaimen painiketta Lähetä tiedostoja.

Verkkoselaimen tiedostoselain aukeaa.

3. Valitse haluamasi tiedostot valintaikkunassa ja lähetä ne.

Tiedostojen siirtäminen kansioiden välillä

1. Tartu hiirellä haluamasi tiedoston nimeen tai kuvakkeeseen.
  2. Raahaa tiedosto haluamasi kansion päälle.

Jos haluat siirtää tiedoston ylempään kansioon, raahaa tiedosto Ylempi kansio -linkin päälle.

Kansioiden luominen

1. Siirry kansioon, jonka alle haluat luoda uuden kansion.
  2. Paina Uusi kansio -painiketta.
  3. Anna kansiolle nimi avautuvassa kyselyikkunassa.

Uusi kansio luodaan kansioon, joka on auki tiedostoselaimessa.

Tiedostojen luominen

Voit myös luoda tekstimuotoisia tiedostoja käyttämällä MyCashflow'n tiedostoselainta:

1. Siirry kansioon, johon haluat luoda tiedoston.
  2. Paina tiedostoselaimen painiketta Uusi tiedosto.
  3. Anna avautuvassa kyselyikkunassa tiedostolle nimi ja tiedostopääte.

Tiedosto luodaan kansioon, joka tiedostoselaimessa on avattuna.

4. Paina luomasi tiedoston nimeä tiedostolistassa.

MyCashflow'n tiedostoeditori aukeaa.

5. Kirjoita tiedostolle haluamasi sisältö, ja paina Tallenna-painiketta toteuttaaksesi tekemäsi muutokset.
    • Editori sisentää HTML-koodia, ja merkitsee punaisella rikkinäiset elementit.
  6. Kun näet viestin Tallennus onnistui! editorin alareunassa, voit sulkea tiedoston.

Tiedostojen muokkaaminen ja poistaminen

Pääset muokkaamaan mitä tahansa tekstimuotoista tiedostoa klikkaamalla sen nimeä tiedostoselaimen listauksessa.

Tiedostojen poistamista ei voi peruuttaa, eikä poistettuja tiedostoja ole mahdollista palauttaa.

Poistaessasi useita tiedostoja MyCashflow ei pyydä vahvistusta toiminnolle, vaan poistaa tiedostot välittömästi.

Tiedostojen poistaminen:

1. Paina tiedostorivin oikeassa reunassa Poista-linkkiä.
  2. Usean tiedoston poistaminen:
    1. Rastita jokainen poistettava tiedostorivi.
    2. Paina Poista valitut tiedostot -painiketta.

Jos haluat poistaa hakemiston kaikki tiedostot, rastita ruutu tiedostolistan otsikkorivillä ja paina Poista valitut tiedostot -painiketta.

Tiedostojen lataaminen kansioista

Voit ladata tiedostoja verkkokauppasi kansioista ZIP-pakatussa muodossa:

1. Luo uusi kansio, jos haluat ladata irrallisia tiedostoja, tai siirry jo olemassaolevaan kansioon, jonka haluat ladata.
  2. Siirrä kansioon kaikki tiedostot, jotka haluat ladata omalle tietokoneellesi.
  3. Siirry kansioon, ja paina Lataa kansio .zip-tiedostona -painiketta.