MyCashflow'n vanhan tekstieditorin avulla voit lisätä teksteihin muotoilua ja sisältöä käyttämällä Textile-merkintöjä.

Lue lisää Textile-merkinnöistä.

Tekstieditori uudistetaan

Olemme myös ottamassa käyttöön uutta WYSIWYG-tekstieditoria, jossa muotoilu voidaan tehdä helppokäyttöisten graafisten työkalujen avulla.

Lue lisää tekstieditorin päivityksestä. Tutustu myös uuden editorin käyttöohjeisiin.

Joidenkin Textile-elementtien luominen manuaalisesti voi olla työlästä, joten MyCashflow'n editorin avulla säästät aikaa ja vaivaa.

Kirjoittaessasi tekstieditorilla saat sisällön tulostusmuodon näkyviin käyttämällä esikatselutoimintoa -painikkeella.

Editorin toiminnot

• Otsikot: editorin avulla voit lisätä tekstiin HTML-muotoiltuja otsikkoja neljällä tasolla.
  • Tekstikappaleet: voit lisätä tekstiin tavallisia tekstikappaleita ja sisennettyjä lainauksia.
  • Muotoilutyökalut: voit korostaa tekstiä kursivoimalla ja lihavoimalla.
  • Listat: voit lisätä tekstiin numeroituja ja järjestämättömiä listoja.
  • Linkit: voit luoda hyperlinkkejä kaupan sisäisiin ja ulkoisiin kohteisiin.
  • Kuvat: voit lisätä kuvia verkkokaupan tiedostohakemistosta tai ulkopuolisista verkkolähteistä.
  • Esikatselu: esikatselun avulla näet luomasi sisällön lopullisessa esitysmuodossaa.
  • Taulukot: voit luoda Textile-taulukkoja graafisen aputyökalun avulla.

Kaikkia Textile-merkintöjä ei ole mahdollista lisätä tekstiin editorin avulla, joten lue myös MyCashflow'n Textile-dokumentaatio.