Voit milloin tahansa vaihtaa palvelupakettisi suurempaan tai pienempään, edellyttäen että haluamasi pienemmän palvelupaketin levytila-, kauppaversio- tai tuotemäärärajoitukset eivät ole ylittyneet.

Pääset vaihtamaan palvelupakettia verkkokaupan Tili-sivun yleiskatsauksesta:

1. Paina Nykyinen palvelupaketti -osiossa Päivitä pakettia -painiketta, jolloin pääset paketinvalintasivulle.
  2. Valitse sivulta paketti, johon haluat päivittää.

Jos paketin yhteydessä on painike Päivitä pakettiin, voit ottaa kyseisen paketin käyttöön.

Jos taas olet päivittämässä pienempään pakettiin eikä päivityspainiketta näy, verkkokauppasi ylittää paketin käyttörajat. Tällöin et voi ottaa kyseistä pakettia käyttöön.

Katso palvelupakettien käyttörajoitukset.

3. Kun olet painanut Päivitä pakettiin -painiketta, pääset paketinvaihdon vahvistussivulle.

Täällä näet paketin tarkat tiedot ja voit syöttää mahdollisen alennuskoodin.

4. Kun olet valmis päivittämään, paina Vahvista päivitys -painiketta.

Kun vaihdat palvelupaketin, uusi paketti otetaan välittömästi käyttöön. Verkkokauppasi pysyy päivityksen ajan normaalisti käytössä. Uuden palvelupaketin kustannukset päivittyvät seuraavaan MyCashflow-laskuusi valitsemasi laskutuskauden mukaisesti.