MyCashflow'ssa voit luoda verkkokauppaasi useita käyttäjiä ja hallita heidän oikeuksiaan eri toimintoihin. Voit esimerkiksi luoda teeman suunnittelijalle oman käyttäjätunnuksen, ja rajoittaa hänen pääsynsä yksinomaan versioiden ja teeman hallintatyökaluihin.

Käyttäjien luominen ja muokkaaminen

Näin luot verkkokauppaan uuden käyttäjätilin:

1. Mene sivulle Tili > Käyttäjät.
  2. Paina Lisää käyttäjä -painiketta.
  3. Täytä käyttäjän tiedot lomakkeelle.
  4. Paina Tallenna-painiketta.

Käyttäjälle lähetetään sähköposti-ilmoitus uuden käyttäjätilin luonnista.

Viestin kautta uusi käyttäjä pääsee asettamaan salasanan verkkokaupan hallintaan. Et voi asettaa salasanaa uudelle käyttäjälle itse.

Näin muokkaat käyttäjiä:

1. Avaa käyttäjän tiedot Tili > Käyttäjät -sivun vasemmasta laidasta.
  2. Paina Muokkaa-painiketta.
  3. Tee tarvittavat muutokset käyttäjän tietoihin.
  4. Paina Tallenna-painiketta.

Käyttäjälomakkeen asetukset

Tässä kappaleessa esitellään käyttäjätilin asetuslomakkeen kentät.

• Nimi: käyttäjän nimi. Pakollinen tieto.
  • Sähköposti: käyttäjän sähköpostiosoite, jonka avulla kirjaudutaan hallintatyökaluun. Pakollinen tieto.
  • Puhelin: käyttäjän puhelinnumero, jota ei käytetä mihinkään, mutta jonka tallentaminen voi olla hyödyllistä yrityksen sisäisessä viestinnässä.
    • MyCashflow'n asiakaspalvelu voi kiireellisissä tapauksissa ottaa yhteyttä käyttäjiin puhelimitse.
  • Kieli: määrittää hallintatyökalun käyttöliittymän kielen käyttäjälle. Tuettuja kieliä ovat suomi ja englanti.
  • Käyttöoikeudet: määrittää sivut, toiminnot ja sisällöt, joihin käyttäjällä on hallintatyökalussa pääsy:
    • Raportit: Pääsy Yleiskatsaus- ja Raportit-sivuille. Käyttäjä voi tarkastella ja ladata raportteja sekä käyttää CSV-vientiä ja -tuontia.
    • Tilaukset: Pääsy Tilaukset-sivulle. Käyttäjä voi tarkastella, käsitellä, muokata ja arkistoida kaupan tilauksia.
    • Tuotteet: Pääsy Tuotteet-sivulle. Käyttäjä voi hallita kaikkia Tuotteet-sivun sisältöjä (esim. tuotteet, tuoteryhmät, kampanjat).
    • Asiakkaat: Pääsy Asiakkaat-sivulle. Käyttäjä voi tarkastella ja muokata kaupan asiakasrekisteriä.
    • Sisällöt: Pääsy Sisällöt-sivulle. Käyttäjä voi hallita sisältösivuja, uutisia, bannereita ja sanakirjaa.
    • Tili: Pääsy tarkastelemaan Tili-sivua. Vain tilin pääkäyttäjä voi muokata laskutustietoja ja vaihtaa palvelupakettia.
    • Käyttäjät: Pääsy Tili > Käyttäjät-sivulle. Käyttäjä voi lisätä ja poistaa muita käyttäjiä sekä muuttaa heidän käyttöoikeuksiaan.
    • Asetukset: Pääsy seuraaville sivuille:
      • Asetukset > Yleiset asetukset
      • Asetukset > Maksutavat
      • Asetukset > Toimitustavat
      • Tili > Laajennukset
      Käyttäjä voi muokata kaupan asetuksia, yhteystietoja sekä maksu- ja toimitustapoja ja hallita laajennuksia.
    • Ulkoasu: Pääsy sivuille Ulkoasu > Versiot ja Ulkoasu > Tiedostoselain. Käyttäjä voi muokata ulkoasua sekä hallita tiedostoja ja kieliversioita.
    • Kirjanpito: Mahdollisuus kumota tilausten arkistointi ja arkistoida tilauksia vailtulle päivämäärälle.

Verkkokaupan tilin omistaja voi myöntää kirjanpito-oikeudet käyttäjille hallinnan Tili > Käyttäjät -sivulla.

Käyttäjien poistaminen

1. Avaa haluamasi käyttäjän tiedot Tili > Käyttäjät -sivun listalta.
  2. Paina käyttäjän tietojen oikeassa yläkulmassa Muokkaa-painiketta.

Käyttäjätietolomake aukeaa.

3. Paina lomakkeen yläreunassa Poista-linkkiä.

Käyttäjä poistetaan välittömästi ja lopullisesti. Käyttäjän tietoja ei ole mahdollista palauttaa.