Laskutustiedoissa voit määritellä MyCashflow-tilisi laskutusasetukset, kuten laskutustavan, -osoitteen ja -aikavälin.

Pääset laskutusasetuksiin menemällä hallintatyökalun ylävalikon kautta sivulle Tili ja painamalla Muokkaa laskutustietoja -painiketta.

Vain verkkokaupan MyCashflow-tilin omistaja voi muuttaa verkkokaupan laskutusasetuksia. Jos et ole kirjautuneena sisään omistajatilillä, et pääse laskutustietosivulle.

Lue miten tilin omistaja määritellään.

Laskutustiedoissa voit muokata osoitetta, johon lasku lähetetään, laskutustapaa sekä aikaväliä, jolla saat laskun.

Jos valitset laskutustavaksi sähköpostiin lähetettävän PDF-laskun, lasku lähetetään omistajatilin sähköpostiosoitteeseen.