Hallintatyökalun sivulla Tili > Omat tiedot voit hallita omia käyttäjätietojasi ja markkinointiluvat verkkokaupassa.

Omat tiedot -sivun tiedot ovat samat, jotka määritellään käyttäjän luomisen yhteydessä.

Minkä tahansa käyttäjätilien tietoja voivat muokata verkkokaupan MyCashflow-tilin omistaja sekä kaikki käyttäjät, joiden käyttöoikeuksissa on valittuna Käyttäjät-vaihtoehto.

Markkinointilupien hallinta

Omat tiedot -sivun Sähköpostimarkkinointi-osiossa voit määrittää, mitkä verkkokauppaan liittyvät uutiskirjeet haluat vastaanottaa. Valittavissa ovat:
  • Vinkit menestyvän verkkokaupan perustamiseen
  • MyCashflow'n yleinen uutiskirje
  • Uudet blogiartikkelit
  • Uudet ohjelmistopäivitystiedotteet
  • Uudet koulutukset

Oletuksena uutta käyttäjää ei lisätä millekään sähköpostilistalle, ellei hän itse ole aiemmin tilannut uutiskirjettä samalla sähköpostiosoitteella, jota on käytetty hänen käyttäjätilillään.