CSV-viennin avulla voit ladata kauppasi sisältöä – kuten tuote-, tilaus- ja asiakastietoja – CSV-muodossa omalle tietokoneellesi. Näin voit esimerkiksi luoda säännöllisesti varmuuskopioita sisällöistäsi.

CSV-vientityökalun löydät hallintatyökalun jokaisen sivun alalaidasta Raportit > CSV-vienti -linkin kautta.

1. Valitse haluamasi tiedon tyyppi. Paina tämän jälkeen Esikatsele-painiketta.

Tietojen valintaikkuna avautuu.

2. Valitse tietojen valintaikkunassa haluamasi tiedot, ja paina Esikatsele-painiketta uudestaan.

Näet esikatselun valitsemistasi tiedoista.

Joidenkin raporttien kohdalla voit myös tarkentaa aikaväliä, jolta haluat saada tietoa.

3. Paina lopuksi Lataa-painiketta.

Valitsemasi tiedot tallennetaan CSV-tiedostoon ja tiedosto latautuu tietokoneellesi.