MyCashflow'n CSV-työkaluilla voit massakäsitellä kauppasi tietoja tai tuoda MyCashflow-verkkokauppaasi sisältöä muista verkkokauppaohjelmista. CSV on tiedostomuoto, jossa voidaan esittää taulukkomuotoista tietoa tavallisissa tekstitiedostoissa.

Lue lisää CSV-tiedostomuodosta ja sen käyttämisestä MyCashflow'ssa.

MyCashflow'n CSV-työkalujen avulla voit esimerkiksi

• massalisätä verkkokauppaasi sisältöä, kuten tuotteita tai asiakastilejä
  • massamuokata verkkokaupassasi valmiiksi olevia tietoja
  • tuoda verkkokauppaasi tietoa muista verkkokauppaohjelmista
  • tulostaa raportteja verkkokauppasi myynnistä ja tilauksista
  • varmuuskopioida verkkokauppasi tietoja.

CSV-työkaluihin pääset hallintatyökalun Raportit-sivun alalaidan kautta kohdasta Tietojen tuonti ja vienti.