Tulostaa URL-osoitteen, jolla kaikki valitut tuotesuodattimet poistetaan käytöstä.

Kuvaus

Tagi on käytössä alkaen Basic-paketista.

Lue myös tarkemmat ohjeet tuotesuodattimien toteuttamiseen teemassa.

Syntaksi

{ProductListFiltersClearURL}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: kampanja, tuotemerkki, tuoteryhmä

Tuotemerkkithemes/shop/THEME/brand-list.html
Kampanjathemes/shop/THEME/campaign-list.html
Tuotelistathemes/shop/THEME/product-list.html
Näyteikkunathemes/shop/THEME/category-front.html
Etusivuthemes/shop/THEME/homepage.html

Tuotesuodattimien nollauksen toteuttaminen teemassa

{ProductListFiltersClearURL}-tagin avulla voit toteuttaa tuotesuodattimille toiminnon, jolla kävijät voivat poistaa kaikki valitut suodattimet pois käytöstä yhden linkin avulla. Alla näet yksinkertaisen mallin toiminnon toteuttamisesta tuotelistasivulla:

product-list.html
{ProductListFilters(
  after: {{
    {ProductListFiltersClearURL(
      before: '<a href="',
      after: '">{%ProductFiltersRemove}</a>'
    )}
  }}
)}
{Products}

Tuotesuodattimien nollauslinkki lisätään tässä esimerkissä {ProductListFilters}-tagin after-attribuutin kautta tuotesuodatinlistan loppuun. {ProductListFiltersClearURL}-tagin before- ja after-attribuuttien avulla URL-osoitteen ympärille lisätään linkkielementti.