Jotta voit esittää verkkokaupan bannereita kaupan puolella, niille on luotava teemaan omat banneripaikat. Tässä artikkelissa käydään läpi oletusteeman valmiit banneripaikat. Oletusteema sisältää useita erilaisia banneripaikkoja eri sisältötyyppien sivuilla.

Lue miten bannereita lisätään ryhmiin ›

Etusivu

Oletusteeman etusivulla näytetään banneriryhmän frontpage-bannerit automaattisesti pyörivänä karusellina. Lisäämällä bannerin tähän ryhmään saat sen näkymään etusivun bannerikarusellissa.

Suositeltu bannerikuvan koko: 1920*480 px

Mobiili- ja tablettikoossa bannerit leikkautuvat niin, että niistä näytetään vain näytölle mahtuva osa.

Tuoteryhmäbannerit

Voit luoda oletusteemassa tuoteryhmäkohtaisia bannerikaruselleja:

1. Mene tuoteryhmän sivulle hallintatyökalun Tuotteet-sivulla.
  2. Katso selaimen osoiteriviltä tuoteryhmän ID-numero.
  3. Luo uusi banneriryhmä. Katso ohjeet ›
  4. Anna ryhmän koodinimeksi category-ID, eli esimerkiksi category-10.
Kaikki bannerit, jotka sijoitat luomaasi banneriryhmään näytetään kyseisen tuoteryhmän sivulla samanlaisena bannerikarusellina kuin etusivulla.

Suositeltu bannerikuvan koko: 1920*480 px

Mobiili- ja tablettikoossa bannerit leikkautuvat niin, että niistä näytetään vain näytölle mahtuva osa.

Sivupalkki

Oletusteeman etusivulla sekä tuoteryhmä- ja tuotemerkkisivuilla näytetään oikeassa sivupalkissa banneriryhmän sidebar-left bannerit.

Bannerit näytetään päällekkäin ladottuna tuoteryhmä- ja tuotemerkkivalikkojen alla.

Suositeltu bannerikuvan koko: max. leveys 480 px

Tälle paikalle sopivat parhaiten korkeat ja kapeat tai neliön muotoiset kuvat, sillä työpöytäkoossa bannerit näytetään kapeassa sivupalkissa päällekkäin. Mobiilikoossa bannerit näytetään koko näytön levyisinä ja tablettikoossa bannereja mahtuu näytölle kaksi vierekkäin.

Kampanjakuvat

Tuoteryhmien, tuotemerkkien ja kampanjoiden sivuilla näytetään bannerin tapaisena elementtinä kampanjakuva, jonka voit asettaa näiden sisältöjen muokkauslomakkeella.

Suositeltu kampanjakuvan koko: max. leveys 870 px

Tälle paikalle sopivat parhaiten leveät ja matalat kuvat tai neliön muotoiset kuvat. Mobiili- ja tablettikoossa kuvat skaalautuvat näytön leveyteen eivätkä leikkaudu.

Uutiskuvat

Uutissivulla näytetään uutiskuva vastaavalla tavalla kuin kampanjakuva esimerkiksi tuotemerkin sivulla.

Suositeltu uutiskuvan koko: max. leveys 870 px

Tälle paikalle sopivat parhaiten leveät ja matalat kuvat tai neliön muotoiset kuvat. Mobiili- ja tablettikoossa kuvat skaalautuvat näytön leveyteen eivätkä leikkaudu.