Tältä sivulta löydät tekniset vaatimukset MyCashflow'n käyttöön.

MyCashflow toimii verkkoympäristössä, joten ohjelmiston käyttöönotto ei vaadi asentamista ylläpitäjän omalle tietokoneelle.

PerusvaatimuksetToimiva ja nykyaikainen verkkoyhteys
Tuetut verkkoselaimet

Verkkoselaimelta vaaditaan myös tuki evästeille (cookies) ja Javascriptille.

Suurin osa MyCashflow-hallintatyökalun ominaisuuksista toimii myös mobiililaitteissa, joissa on Webkit-pohjainen Internet-selain.

Verkkoselaimesta on hyvä löytyä PDF-lukija, jonka avulla voit avata esimerkiksi tilausten PDF-tulosteet.

SuositellaanTaulukkolaskentaohjelmisto (esim. LibreOffice tai Open Office) .csv- ja .xls-tiedostojen avaamiseen ja hallinnointiin