Tulostaa tuotteen määräalennusportaat ja kunkin portaan alennushinnan.

Kuvaus

Tagi ei tulosta mitään, mikäli tuote ei kuulu kampanjoihin tai sillä ei ole määräalennuksia missään kampanjassa.

Määräalennusportaat tulostetaan, vaikka tuotteen myyntihinta määräytyisi jonkin toisen kampanjan perusteella.

Syntaksi

{ProductQuantityDiscounts(
    includetax: boolean
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: tuote

Vaadittu näkyvyys on aina asetettu seuraavissa sivupohjissa:

Sivupohjat
Yksittäisen tuotteen sivupohja
Tuotekuvat

Attribuutit

includetax:

Laskee tulostettavan summan joko arvonlisäveron kanssa tai ilman.

Sallitut arvot: true/false. Oletusarvo true.