Teemassa käytettävä kielitiedosto, johon tallennetaan teemassa käytettäviä tekstejä. Tiedostoa kannattaa käyttää varsinkin monikielisessä verkkokaupassa.

Barebones-teema poistuu.

Teeman kehittäminen on lopetettu, ja kaikki sen sisältämät työkalut tullaan poistamaan käytöstä.

Jatkossa MyCashflow'n oletusteemana toimii Fluid-teema, jonka ulkoasua ja toimintoja on helppo mukauttaa graafisen käyttöliittymän avulla käyttämällä teema-asetuksia.

Löydät kielitiedoston oletusteeman tiedostosta /scripts/locales.js.

Teemassa käytettävät monikieliset tekstit kannattaa tallentaa kielitiedostoon kaikilla tarvittavilla kielillä.

Oletusteemassa kielitiedostoon on tallennettu esimerkiksi modalien hallintapainikkeiden ja ilmoituksien tekstejä.

Kielitiedostoon kuuluu vain yksi funktio – get(text) – jonka avulla haetaan tiedostosta teksti sen koodin perusteella:

MCF.Locales.get("textCode");

Voit tallentaa haetun tekstin muuttujaan tai tulostaa sen suoraan näkyville esimerkiksi notifications.js-pluginin avulla näytettävässä ilmoituksessa.

Halutessasi voit myös tallentaa tekstejä kielitiedostoon verkkokaupan sanakirjasta:

$.extend(window.MCF.locale.fi, {
    avain1: "{\%Avain1}",
    avain2: "{\%Avain2}"
});

Esimerkissä haetaan tekstejä {Text}-tagin lyhyen syntaksin avulla. Haetut sanat viedään teeman kielitiedostoon jQueryn extend()-funktiolla.

Kielitiedostoon on mahdollista lisätä sanakirjan sanoja vasta locales.js-tiedoston latauduttua. Varmista siis että tiedosto on ladattu, ennen kuin viet sinne uutta sisältöä sanakirjasta.

Myös sanakirjasta kielitiedostoon viedyt tekstit haetaan sieltä käyttämällä get(text)-funktiota.