Barebones-teema sisältää valmiita värivariaatioita, joiden ominaisuudet ovat korostusvärejä lukuun ottamatta täysin vastaavat.

Barebones-teema poistuu.

Teeman kehittäminen on lopetettu, ja kaikki sen sisältämät työkalut tullaan poistamaan käytöstä.

Jatkossa MyCashflow'n oletusteemana toimii Fluid-teema, jonka ulkoasua ja toimintoja on helppo mukauttaa graafisen käyttöliittymän avulla käyttämällä teema-asetuksia.

Värimaailmaa on helppoa räätälöidä tekemällä muutoksia teeman SASS-muuttujiin tiedostossa /styles/scss/common/_variables.scss. Esimerkiksi sivun taustaväriä voidaan vaihtaa muuttujalla $color-body-bg, kun taas tekstien värejä hallitaan muuttujilla $color-base-1 ja $color-base-2.

Voit myös ladata halutun variaation tyylit teeman /styles/scss/_custom.scss-tiedostoon:

@import 'variations/candy-red';

Tällöin muokkaamasi teeman värimaailma korvataan lataamasi variaation väreillä.