Barebones-teema sisältää valmiita värivariaatioita, joiden ominaisuudet ovat korostusvärejä lukuun ottamatta täysin vastaavat.

Värimaailmaa on helppoa räätälöidä tekemällä muutoksia teeman SASS-muuttujiin tiedostossa /styles/scss/common/_variables.scss. Esimerkiksi sivun taustaväriä voidaan vaihtaa muuttujalla $color-body-bg, kun taas tekstien värejä hallitaan muuttujilla $color-base-1 ja $color-base-2.

Voit ladata tästä haluamasi värivariantin valmiiksi räätälöintipohjaksi:

Voit myös ladata halutun variaation tyylit teeman /styles/scss/_custom.scss-tiedostoon:

@import 'variations/candy-red';

Tällöin muokkaamasi teeman värimaailma korvataan lataamasi variaation väreillä.