Tulostaa bannerin kampanjalinkin.

Kuvaus

Kampanjalinkki asetetaan bannerin hallintalomakkeella kohdassa Linkin osoite.

Tämä tagi tulostaa valmiiksi muotoillun HMTL-linkin. Jos haluat tulostaa pelkän kampanjalinkin osoitteen, käytä {BannerURL}-tagia.

Syntaksi

{BannerLink(
    id: int,
    name: string
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: banneri

Voit käyttää tagia joko globaalina tai {Banner}- ja {Banners}-tagien helper-attribuuteissa.

Jos käytät tagia globaalisti, valitse banneri asettamalla joko id- tai name-attribuutille arvo.

Attribuutit

id:

Bannerin ID-numero.

Löydät bannerin ID:n selaimen osoiteriviltä kun muokkaat tai tarkastelet banneria hallintatyökalussa.

Sallitut arvot: bannerin kokonaislukumuotoinen ID-numero

name:

Bannerin koodinimi.

Koodinimen löydät bannerin tiedoista hallintatyökalussa.

Sallitut arvot: bannerin koodinimi merkkijonona