Tulostaa bannerin kuvan ja tarvittaessa kuvaan liitetyn kampanjalinkin.

Kuvaus

Jos käytät kuvakokoattribuutteja width, height tai imagesize, kuvaviittaus luodaan /files/tuotekuvat-kansion alla sijaitsevaan, annettua kokoa vastaavaan pienennökseen (esim. /files/tuotekuvat/500x200/kuva.jpg).

Jos annettua kokoa vastaavaa pienennönkansiota ei ole, se luodaan automaattisesti, ja kansioon sijoitetaan halutun kokoinen pienennös haettavasta kuvasta.

Jos bannerilla ei ole kuvaa, tulostetaan teeman asetuksissa määritelty NoImage-kuva.

Globaali or-attribuutti ei ole käytössä tällä tagilla.

Syntaksi

{BannerImage(
    id: int,
    name: string,
    link: boolean,
    imagesize: string,
    width: int,
    height: int
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: banneri

Voit käyttää tagia joko globaalina tai {Banner}- ja {Banners}-tagien helper-attribuuteissa.

Jos käytät tagia globaalisti, valitse banneri asettamalla joko id- tai name-attribuutille arvo.

Attribuutit

id:

Bannerin ID-numero.

Löydät bannerin ID:n selaimen osoiteriviltä kun muokkaat tai tarkastelet banneria hallintatyökalussa.

Sallitut arvot: bannerin kokonaislukumuotoinen ID-numero

name:

Bannerin koodinimi.

Koodinimen löydät bannerin tiedoista hallintatyökalussa.

Sallitut arvot: bannerin koodinimi merkkijonona

Asettaa tagin tulostamaan myös bannerin kampanjalinkin kuvan ympärille.

Sallitut arvot: true / false. Oletusarvo true.

imagesize:

Määrittää kuvan tulostuskoon.

Käytettävät arvot määräytyvät teeman asetusten ImageSizes-elementissä määriteltyjen arvojen perusteella.

Sallitut arvot: theme.xml-tiedoston ImageSizes-elementissä määriteltyjen kuvakokojen nimet

Esim. imagesize: 'Large'

width:

Määrittää kuvan leveyden pikseleinä.

Sallitut arvot: kokonaisluvut

height:

Määrittää kuvan korkeuden pikseleinä.

Sallitut arvot: kokonaisluvut