Tulostaa bannerin kuvan ja tarvittaessa kuvaan liitetyn kampanjalinkin.

Kuvaus

Jos käytät kuvakokoattribuutteja width, height tai imagesize, tuotekuva näkyy kävijälle attribuutin kokomääritystä vastaavana pienennöksenä.

Jos bannerilla ei ole kuvaa, tulostetaan teeman asetuksissa määritelty NoImage-kuva.

Globaali or-attribuutti ei ole käytössä tällä tagilla.

Syntaksi

{BannerImage(
    id: int,
    name: string,
    link: boolean,
    imagesize: string,
    width: int,
    height: int
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: banneri

Voit käyttää tagia joko globaalina tai {Banner}- ja {Banners}-tagien helper-attribuuteissa.

Jos käytät tagia globaalisti, valitse banneri asettamalla joko id- tai name-attribuutille arvo.

Attribuutit

id:

Bannerin ID-numero.

Löydät bannerin ID:n selaimen osoiteriviltä kun muokkaat tai tarkastelet banneria hallintatyökalussa.

Sallitut arvot: bannerin kokonaislukumuotoinen ID-numero

name:

Bannerin koodinimi.

Koodinimen löydät bannerin tiedoista hallintatyökalussa.

Sallitut arvot: bannerin koodinimi merkkijonona

Asettaa tagin tulostamaan myös bannerin kampanjalinkin kuvan ympärille.

Sallitut arvot: true/false. Oletusarvo true.

imagesize:

Määrittää kuvan tulostuskoon.

Käytettävät arvot määräytyvät teeman asetusten ImageSizes-elementissä määriteltyjen arvojen perusteella.

Sallitut arvot: theme.xml-tiedoston ImageSizes-elementissä määriteltyjen kuvakokojen nimet

Esim. imagesize: 'Large'

width:

Määrittää kuvan leveyden pikseleinä.

Sallitut arvot: kokonaisluvut

height:

Määrittää kuvan korkeuden pikseleinä.

Sallitut arvot: kokonaisluvut