Kassan sivupohja, jonka kautta on mahdollista näyttää mikä tahansa monivaiheisen kassan sivuista.

Kuvaus

Tämä sivupohja on poistettu käytöstä.

Jos haluat verkkokauppaasi monivaiheisen kassan, se pitää toteuttaa teemassa käyttämällä erillisiä kassan sivupohjia.

Katso lista sivupohjista.

Myös järjestelmän sisäinen monivaiheinen kassa on poistettu käytöstä.

Jos kaupan teemassa on käytössä monivaiheinen kassa, mutta jokin kassan vaiheista puuttuu, tämä sivupohja korvaa sen.

Pääasiassa tätä sivupohjaa on syytä käyttää silloin, kun haluat toteuttaa yksinkertaisen monivaiheisen kassan nopeasti ja helposti.

Jos käytät tätä sivupohjaa, et voi muokata yksittäisten kassan vaiheiden sisältöä ja merkkausta.

Useimmiten kannattaa toteuttaa jokaiselle kassan vaiheelle oma sivupohja.

Sivupohjan ominaisuudet

Sivupohjan sijainti
themes/shop/THEME/checkout.html
Sivupohjan URL
/checkout/proceed/
Asetettu näkyvyys

Hyödyllisiä tageja

Toteutus oletusteemassa

MyCashflow'n oletusteema ei sisällä tätä sivupohjaa.