Tulostaa tuotepaketin ostolomakkeen.

Kuvaus

Ostotyökaluja ovat määränvalintakenttä sekä painike, jolla tuotepaketti lisätään ostoskoriin.

Käyttämällä tagin omia attribuutteja voit asettaa määränvalinnan avoimeksi tekstikentäksi tai ennalta määrätyksi <select>-listaksi.

Ostolomake kannattaa toteuttaa aina käyttämällä tätä tagia, koska omatekoiset ostolomakkeet saattavat hajota ohjelmiston kehittyessä.

Syntaksi

{BundleBuy(
    quantity: string,
    values: int,
    default: int
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: tuotepaketti

Vaadittu näkyvyys on aina asetettu seuraavissa sivupohjissa:

Sivupohjat
Tuotepaketti

Attribuutit

quantity:

Määrittää määränvalintakentän HTML-elementin tyypin.

Sallitut arvot:

• 'input'
  • 'select'
values:

Määrittää valittavat arvot, kun quantity-attribuutilla on arvo 'select'.

Sallitut arvot: putkimerkeillä erotettu lista kokonaislukuja. Oletusarvo on '1|2|3|4|5|6|7|8|9|10'.

default:

Määrittää ennalta valitun oletusarvon, kun quantity-attribuutilla on arvo 'select'.

Sallitut arvot: kokonaisluvut (oletusarvo 1).