Tulostaa sivun otsikon ja tarvittaessa myös verkkokaupan nimen.

Kuvaus

Sivun otsikko määräytyy automaattisesti. Esimerkiksi tuotesivulla sivun otsikko on tuotteen nimi.

Tarvittaessa sivun otsikko – {PageTitle} – voidaan asettaa manuaalisesti käyttämällä Web Designer -laajennusta.

Syntaksi

{Title(
    shop_name: boolean
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: globaali

Globaalin näkyvyyden tageja on mahdollista käyttää missä tahansa sivupohjassa ja minkä tahansa tagin sisällä.

<title>-elementin muotoilu

...
<head>
    <title>{Title}</title>
    ...

Esimerkissä tulostetaan sivun otsikko ja verkkokaupan nimi. {Title}-tagin shop_name-attribuutin oletusarvo on true, joten tässä tapauksessa sitä ei tarvitse asettaa erikseen.

...
<head>
    <title>Toimitusehdot | MyCashflow-demokauppa</title>
    ...

Yllä näet tagin oletusarvoisen tulostusmuodon.

...
<head>
    <title>
        {Title(
            shop_name: false,
            after: ' | {%TitleSuffix}'
        )}
    </title>
    ...

Yllä näkyvällä merkkauksella haetaan sivun otsikko, mutta ilman verkkokaupan nimeä.

Sen sijaan otsikon jälkeen lisätään after-attribuutilla omaa sisältöä. Sanakirjaan on tallennettu 'TitleSuffix'-koodilla sisältöä, joka halutaan näyttää title-elementissä jokaisella verkkokaupan sivulla. Sisältö haetaan käyttämällä {Text}-tagin lyhyttä syntaksia.

Attribuutit

shop_name:

Määrittää, tulostuuko sivun otsikon lisäksi myös verkkokaupan nimi.

Kaupan nimen ja otsikon väliin tulee erottimeksi pystyviiva.

Sallitut arvot: true/false. Oletusarvo on true.