Tulostaa lomakkeen, jolla asiakas voi tilata tuotteesta itselleen saatavuusilmoituksen, joka lähetetään kun tuotetta on jälleen varastossa.

Kuvaus

Tagin display-attribuutin avulla voit määrittää, milloin lomake näytetään asiakkaalle. Voit esimerkiksi asettaa sen näkymään vain silloin, kun tuote on loppunut varastosta.

Tutustu saatavuusilmoituksiin myös käyttöoppaassa.

Syntaksi

{AvailabilityNotificationForm(
    display: string,
    order_newsletter: boolean,
    success: string,
    failed: string
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: tuote

Saatavuusilmoitusten toteuttaminen teemassa

Lisää tuotesivulle saatavuusilmoitusten tilauslomake käyttämällä {AvailabilityNotificationForm}-tagia. Voit määrittää tagin before-attribuutissa haluamasi johdantotekstin lomakkeelle:

{AvailabilityNotificationForm(
    before: '
        <h2>{%AvailabilityNotificationIntroTitle}</h2>
        <p>{%AvailabilityNotificationIntroText}</p>
    ',
    display: 'outofstock',
    order_newsletter: true
)}

Esimerkissä määritellään display-attribuutin avulla, että lomake halutaan näyttää vain silloin, kun tuote on loppu varastosta. Lomakkeen yhteyteen lisätään myös uutiskirjeen tilauslomake order_newsletter: true -attribuutilla.

Saatavuusilmoitusten Tilauslomakkeen lisäksi teemassa tarvitaan sähköpostipohja /emails/product/back-in-stock.html, jota käytetään lähetettävän saatavuusilmoitusviestin muotoiluun.

Voit käyttää tässä sivupohjassa tuotteiden tageja. Sähköpostiviestin otsikko ja sisältö tulostetaan tageilla {EmailTitle} ja {EmailMessage}.

Attribuutit

display:

Määrittää olosuhteet, jolloin lomake näytetään asiakkaalle.

Sallitut arvot:

• 'unavailable': tuote on loppunut varastosta ja sen myynti on merkitty lopetettavaksi varastotiedoissa (oletusarvo)
  • 'out_of_stock': tuote on loppunut varastosta, mutta se on edelleen ostettavissa
  • 'backordered': tuote on ennakkotilattavissa (lue myös Miten luon ennakkotilattavan tuotteen?)
  • 'always': lomake näytetään aina
order_newsletter:

Arvolla true tulostaa lomakkeelle myös valinnan uutiskirjeen tilaamiseen.

Sallitut arvot: true/false. Oletusarvo true.

success:

Viesti joka näytetään, kun lomakkeen lähettäminen onnistuu.

Oletusarvoisesti näytetään verkkokaupan sanakirjasta sana 'AvailabilityNotificationFormSuccess'.

failed:

Viesti joka näytetään, kun lomakkeen lähettäminen epäonnistuu

Oletusarvoisesti näytetään verkkokaupan sanakirjasta sana 'AvailabilityNotificationFormFailed'.