Tulostaa rahamäärän, joka kanta-asiakkaan tarvitsee vielä käyttää verkkokaupan tuotteisiin palkintotason saavuttamiseksi.

Kuvaus

Tagi toimii {LoyaltyProgramDiscountTiers}-tagin avulla laadittavassa kanta-asiakasohjelman palkintotasolistauksessa.

Tagi tulostaa palkintotasoon tarvittavan määrän vain, jos asiakas ei ole vielä saavuttanut kyseistä palkintotasoa. Voit kuitenkin or-attribuuttia käyttäen määrittää tagille vaihtoehtoisen sisällön, joka tulostuu asiakkaan nykyisen ja sitä alempien palkintotasojen kohdalla.

Tagi laskee kanta-asiakkaan oikeaan pistesaldoon perustuvan arvon, mikäli asiakas on kirjautuneena verkkokauppaan. Muuten oletuksenmukainen pistesaldo on nolla.

Jotta kirjautumisen myötä muuttuva arvo ei hämmentäisi asiakasta, voit määrittää kirjautumattomille kävijöille eri sisällön kuin kirjautuneille käyttämällä {Helper}-tagia ja case: 'CustomerNotLogged' ‑attribuuttia.

Syntaksi

{LoyaltyProgramDiscountTierPurchasesNeeded(
    currencysymbol: boolean,
    decimals: int,
    decimalsep: string,
    includetax: boolean,
    price_format: string,
    thousandssep: string
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: loyalty-program-discount-tier

Tagia käytetään vain {LoyaltyProgramDiscountTiers}-tagin helper-attribuutissa.

Attribuutit

currencysymbol:

Määrittää, näkyykö summan yhteydessä myös valuuttasymboli. Tulostuva symboli valikoituu käytössä olevan valuutan perusteella automaattisesti.

Valuuttasymbolin voi tulostaa myös käyttämällä {CurrencySymbol}-tagia.

Sallitut arvot: true/false. Oletusarvo false.

decimals:

Määrittää desimaalien tulostustarkkuuden (oletusarvoisesti 2 desimaalia).

Sallitut arvot: kokonaisluvut.

decimalsep:

Määrittää desimaalierottimena toimivan merkin. Useimmiten desimaalierottimena on pilkku tai piste lokaalista riippuen.

Sallitut arvot: merkki jota halutaan käyttää desimaalierottimena (esim. desimaalipiste = decimalsep: '.'). Oletusarvo on pilkku.

includetax:

Laskee tulostuvan summan joko arvonlisäveron kanssa tai ilman.

Sallitut arvot: true/false. Oletusarvo true.

price_format:

Määrittää hintatiedon tulostusmuodon.

Sallitut arvot:
  • string (oletusarvo): Hintatieto tulostuu merkkijonona, johon voi sisältyä myös tagin muista attribuuteista riippuvia lisäyksiä (esim. valuuttasymboli).
  • decimal: Hintatieto tulostuu puhtaana desimaalilukuna (esim. 9.90), jota voi käyttää muun muassa JavaScript-koodissa. Tämä vaihtoehto kumoaa muut hintatiedon tulostusmuotoon mahdollisesti vaikuttavat attribuutit.
thousandssep:

Määrittää tuhaterottimena toimivan merkin.

Usein käytettyjä tuhaterotinmerkkejä ovat välilyönti, pilkku ja piste. Tuhaterotin kannattaa valita kulloisenkin lokaalin mukaan.

Sallitut arvot: merkki joka halutaan asettaa hinnassa tuhaterottimeksi.

Oletusarvoisesti tuhaterottimena on katkeamaton välilyönti

after- ja before-attribuuteilla voit määrittää sisällön, joka tulostuu ennen tagin tuottamaa sisältöä tai sen jälkeen.

Sallitut arvot: HTML- ja Interface-merkkaus.

Määrittää vaihtoehtoisen sisällön, joka näkyy mikäli tagi ei itse tuota mitään sisältöä.

Sallitut arvot: HTML- ja Interface-merkkaus.