Tulostaa listan toivelistalla olevista tuotteista.

Kuvaus

Tagi tulostaa sisältöä vain, kun asiakas on kirjautunut sisään verkkokauppaan.

Tagi ei tulosta oletusarvoisesti mitään, vaan listan sisältö määritetään käyttämällä helper-attribuutissa tuotteiden tageja.

Verkkokaupasta poistettujen tuotteiden osalta toivelistalla on mahdollista näyttää nimi, tuotenumero ja kuva. Tämän lisäksi jokaisella poistetun tuotteen listaelementillä on luokkanimi RemovedProduct.

Syntaksi

{WishlistProducts(
    helper: string
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: globaali

Näkyvyyshelper-attribuutissa: tuote

Globaalin näkyvyyden tageja on mahdollista käyttää missä tahansa sivupohjassa ja minkä tahansa tagin sisällä.

Attribuutit

helper:

Määrittää yksittäisen listaelementin sisällön ja tulostusmuodon.

Sallitut arvot: Interface- ja HTML-merkkaus, joka määrittää tulostuksen merkkauksen ja sisällön.

helper-attribuuttia on mahdollista käyttää kahdella tavalla:

• voit kirjoittaa halutun merkkauksen suoraan attribuutin arvoksi tai
  • voit antaa attribuutin arvoksi viittauksen tiedostoon, joka sisältää halutun merkkauksen.

Anna viittaus suhteessa teeman juurihakemistoon.

Katso myös helper-attribuutin tarkemmat käyttöohjeet.