Uudistettu Paytrail-maksupalvelu tuodaan vaiheittain MyCashflow-verkkokauppojen käyttöön alkaen 2.2.2022. Katso tästä artikkelista lisätietoja uudistuksen etenemisestä sekä ohjeet uudistetun Paytrailin käyttöönottoon verkkokaupassa.

Checkout ja Paytrail yhdistyivät yrityskaupan myötä keväällä 2021 Paytrail-brändiksi. MyCashflow'ssa on jatkossa saatavilla uudistettu Paytrail-maksupalvelu, joka asennetaan automaattisesti kaikille aiemmin vanhaa Paytrailiä ja Checkoutia käyttäneille verkkokaupoille.

Lue myös MyCashflow'n sivuilta yhdistymistä koskeva tiedote, jossa käydään läpi uuden ja vanhan Paytrailin sekä Checkoutin väliset erot ja muuta hyödyllistä tietoa uudistuksesta.

Uudistetun Paytrailin käyttöönotto

Uusi Paytrail-integraatio tuodaan vaiheittain kaikkien Paytrailiä käyttävien MyCashflow-verkkokauppojen käyttöön alkaen 2.2.2022, ja kaikki MyCashflow-verkkokaupat siirretään automaattisesti käyttämään uudistettua maksupalvelua maaliskuun 2022 loppuun mennessä.

MyCashflow lähettää verkkokaupan omistajatilin sähköpostiin ilmoituksen, kun uusi Paytrail on valmiina otettavaksi käyttöön. Tällöin löydät verkkokaupan Asetukset > Maksutavat -sivulta uuden, asiakkailta piilotetun Paytrail (2022) -maksutavan, jolle on valmiiksi syötetty uudet Paytrail-tunnukset.

Suosittelemme ottamaan uuden Paytrailin käyttöön mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olet vastaanottanut ilmoituksen, jotta voit itse hallitusti määrittää verkkokaupan kassalla päivityksen jälkeen käytettävissä olevat maksutavat.

Älä aloita käyttöönottoa, ennen kuin saat sähköposti-ilmoituksen MyCashflow'lta.

Paytrail lähettää vanhan maksupalvelun käyttäjille extranet-tunnuksia sähköpostitse, mutta uuden Paytrail-integraation käyttöönotto ei onnistu verkkokaupassa ennen kuin se on mahdollistettu MyCashflow'ssa.

Kun olet saanut ilmoituksen uuden Paytrailin saatavuudesta, ota se käyttöön verkkokaupassa seuraavasti:

1. Etsi Paytrail (2022) -maksutapa verkkokaupan hallinnan Asetukset > Maksutavat -sivulta.
  2. Tarkista maksutavan asetukset.

Uudelle maksutavalle kopioidaan vanhan Paytrail-maksutavan asetukset, mutta maksutavan valintasivun ohitus asetetaan pois päältä. Maksutavan valintasivun ohitus toimii uudessa Paytrailissä eri tavoin kuin vanhassa, lue lisää ohjeista.

3. Kun olet valmis julkaisemaan uuden Paytrail (2022) -maksutavan, aseta se näkyviin verkkokaupassa maksutavan Näytä valituissa kauppaversioissa -asetuksen avulla.

Maksutavan nimi näytetään verkkokaupan kassalla, joten muuta se halutessasi ennen maksutavan julkaisua.

4. Lopuksi voit piilottaa tai poistaa kaikki vanhaa Paytrail-integraatiota käyttäneet maksutavat.