Sivupohja, jota käytetään sellaisten sivujen suunnitteluun, joille ei ole MyCashflow'n teemajärjestelmässä omaa sivupohjaa. Yleinen sisältösivu myös korvaa useita teemasta puuttuvia sivupohjia.

Kuvaus

Tällä hetkellä yleisen sisältösivun kautta esitetään asiakastilin kaikki sivut:

• Tilin tiedot
  • Kirjautumis- ja rekisteröitymissivut sekä salasanan palautussivu
  • Tilaushistoria

Yleisessä sisältönäkymässä koko sivun sisältö tulostetaan {Content}-tagilla.

Yleinen sisältösivu myös korvaa joitakin teemasta puuttuvia sivupohjia. Mikäli sivupohja voidaan korvata yleisellä sisältösivulla, asia on kerrottu sivupohjan ohjesivulla Sivupohjan ominaisuudet-kohdassa.

Luo ensisijaisesti kaikille verkkokaupan sivuille oma sivupohja. Tämä mahdollistaa sivujen muokkaamisen tulevaisuudessa ja avaa lisää mahdollisuuksia suunnittelutyöhön.

Yleistä sisältösivua kannattaa käyttää laajalti lähinnä erittäin kiireellisissä projekteissa.

Sivupohjan ominaisuudet

Sivupohjan sijainti
themes/shop/THEME/template.html
Sivupohjan URL
Useita
Asetettu näkyvyys

Hyödyllisiä tageja

Toteutus oletusteemassa

{Helper(file:'helpers/header')}
<div id="SidebarBg">
	<div id="Main" class="clearfix">
		{Helper(file:'helpers/sidebar-left')}
		<div id="Primary" class="Column">
			<div id="PageHeader">
				{Path}
				<h1>{PageTitle}</h1>
			</div>
			<div class="Content">
				{Notifications(group: 'account')}
				{SubInfoNavigation(
					before: '
						<div id="SubPageNavigation">
							<h3 id="Header">{%SubPages}</h3>
					',
					after: '</div>'
				)}
				{Content}
			</div>
		</div>
		{Helper(file:'helpers/sidebar-right')}
	</div>
</div>
{Helper(file:'helpers/footer')}

Esimerkkikuvassa yleistä sisältösivua käytetään esittämään eräs verkkokaupan sisältösivuista.