Tuotteet valitaan CSV-vientiin tallennettujen hakujen perusteella. Sinun on siis luotava uusi tallennettu haku, joka löytää tarvittavat tuotteet.

Katso myös ohjeet tallennettujen hakujen luomiseen.

Mikäli vientiin valikoitavilla tuotteilla ei ole mitään yhteistä ominaisuutta, jonka perusteella ne saataisiin näkymään samassa haussa, voit luoda haun avuksi piilotetun tuoteryhmän, johon sijoitat vietävät tuotteet.

Valikoitujen tuotteiden sisällyttäminen CSV-vientiin

1. Lisää kauppaan uusi piilotettu tuoteryhmä esimerkiksi nimellä CSV-tuoteryhmä.
  2. Aseta CSV-vientiin valikoitavat tuotteet näkyville luomassasi tuoteryhmässä.
  3. Valitse haun ehdoiksi SisällytäTuoteryhmä Ensimmäisessä kohdassa luomasi tuoteryhmä.
  4. Esikatsele hakua ja tarkista että kaikki tarvittavat tuotteet näkyvät siinä.
  5. Siirry luomaan uusi CSV-vienti sivulla Raportit > CSV-vienti.

Valitse viennin tyypiksi Tuotteet.

6. Valitse kaikki tiedot jotka haluat sisällyttää ladattavaan CSV-tiedostoon.

Valitse kohtaan Tallennettu tuotehaku aiemmin luomasi uusi tallennettu haku.

Paina lopuksi jälkeen Esikatsele-painiketta.

7. Lataa CSV-tiedosto, jos tiedoston sisältö on kunnossa.