Kun käsittelet verkkokauppasi tietoja CSV-tuonnilla, tuotava materiaali kohdistetaan hallintatyökalussa valittuna olevaan kauppaversioon.

Jos haluat tuoda verkkokauppaasi monikielistä sisältöä, valitse oikea kauppaversio ennen tuontia sivun vasemman yläkulman versiovalikosta.

Tuodessasi useita käännettyjä aineistoja, vaihda kauppaversio ennen jokaista tuontia.

Tuoteattribuuttien CSV-tuonnissa erikieliset käännökset lisätään samaan tiedostoon.

Katso esimerkki tuoteominaisuuksien tuonnista.