Voit tarjota MyCashflow'ssa maksuttomia tuotteita käyttämällä 100 %:n kampanjoita. Ominaisuuden käyttöönotto edellyttää yhteydenottoa MyCashflow'n asiakaspalveluun.

Jos haluat myydä verkkokaupassa ilmaisia tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Ilmoitamme sinulle, kun ominaisuus on otettu käyttöön verkkokaupassasi.

Kun ominaisuus on käytössä, voit luoda kauppaan 100 %:n alennuskampanjan ja lisätä siihen kaikki ilmaiset tuotteet.

Ilmaisten tuotteiden alennuskampanjan luominen

1. Luo uusi kampanja hallintatyökalun Tuotteet-sivulla.
  2. Valitse kampanjan alennustyypiksi Tuotealennukset.
  3. Aseta kampanjalle 100 %:n alennus.
  4. Lisää kampanjaan kaikki tarvittavat tuotteet.
  5. Hinnoittele kampanjatuotteet.

Nyt kaikki kampanjaan lisäämäsi tuotteet ovat ilmaiseksi saatavilla kaupassa. Voit myös tarvittaessa rajata kampanjan vain halutun asiakasryhmän käyttöön, jos haluat esimerkiki käyttää ilmaisia tuotteita palkintoina valituille asiakkaille.

Voit tarjota verkkokaupassa myös ilmaisia tuotepaketteja asettamalla tuotepaketin alennukseksi 100 %.

Ilmaisten tuotteiden näyttäminen teemassa

Tämän kappaleen ohjeet edellyttävät kokemusta HTML/CSS-kielien käyttämisestä.

Jos tarjoat verkkokaupassa ilmaisia kylkiäisiä tilaajille, voi olla hyödyllistä esittää näitä tuotteita esimerkiksi ostoskorissa ja tuotesivuilla.

Voit esitellä ilmaisia tuotteita verkkokaupan teemassa lisäämällä halutuille sivuille seuraavan Interface-merkkauksen:

{Products(
    campaign: 3
)}

Esimerkissä numero 3 on ilmaisten tuotteiden kampanjan ID-numero, jonka löydät selaimen osoiteriviltä, kun muokkaat kampanjaa hallintatyökalussa.