Jos yritykselläsi on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälä, joka myy tavaraa samasta varastosta verkkokaupan kanssa, sinun voi olla hyödyllistä panostaa kassajärjestelmään, jonka saa integroitua MyCashflow-verkkokauppaasi. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, mutta varma ja vaivaton ratkaisu on verkkokauppajärjestelmään sisäänrakennettu MyCashflow Kassa.

Kassajärjestelmän integrointi kannattaa erityisesti silloin, kun verkkokauppa ja myymälä käyttävät samaa varastoa. Näin saat myymälän myynnit näkymään verkkokaupan järjestelmässä.

MyCashflow Kassa on MyCashflow'n oma kassajärjestelmä, joka yhdistyy saumattomasti verkkokaupan toimintoihin. Myyntikanavasta riippumatta varastosaldot, tuotetiedot, hinnat, kampanjat, asiakastiedot, tilaukset ja raportit pysyvät aina ajan tasalla. Kassajärjestelmän langattomalla maksupäätteellä voit vastaanottaa kortti- ja mobiilimaksuja paitsi myymälässä myös tilapäisissä myyntipisteissä esimerkiksi messuilla.

Lue MyCashflow Kassa ‑ratkaisusta lisää verkkosivuiltamme.

Vaihtoehtoisesti MyCashflow'hun on mahdollista integroida kassajärjestelmä seuraavia ulkoisia palveluja käyttäen:

• Solteq Tekso: Tekso-palveluun kuuluu helppokäyttöinen kassa, jonka kautta tapahtunut myynti päivittyy verkkokaupan varastosaldoon. Palvelun hinnoittelu on projektikohtainen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.
  • NetBaron: Laajaan, pilvipalveluna toimivaan taloushallinto-ohjelmistoon kuuluu Kassa-Baron-lisäosa, jonka avulla voit integroida verkkokauppaasi NetBaronin kassajärjestelmän. Palveluun kuuluu myös varasto- ja taloushallinnon ohjelmia, joita voit ottaa käyttöön tarpeen mukaan.

NetBaron hinnoitellaan räätälöidysti. Pyydä tarjous verkkosivujemme kautta.

• Kassone: Kassone tarjoaa monipuoliset sovellukset myynti- ja ostotapahtumien seurantaan avaimet käteen ‑periaatteella. Ohjelmistojen lisäksi saat käyttöösi laadukkaan laitekannan, asennus- ja koulutuspalvelut sekä sitoutuneen tuotetuen.
  • Flashnode: Flashnode toteuttaa verkkokaupoille kuukausimaksullisia integraatioita useisiin sovelluksiin. Flashnoden kautta on saatavilla esimerkiksi Erply-kassa,

Jos haluat lisätietoja palvelujen käyttöönotosta ja ominaisuuksista, ota yhteyttä joko palvelun omaan tai MyCashflow'n asiakaspalveluun.