Jos haluat esimerkiksi määrittää yksittäisille tuoteryhmille tai sisältösivuille muista eroavan ulkoasun tai layoutin, voit käyttää tarkoitukseen Web Designer -laajennuksen sivupohjavalitsinta.

Sivupohjat ovat HTML-tiedostoja, jotka määrittävät käsiteltävälle sivulle tulostettavan sisällön. Sivupohjien avulla voit esimerkiksi määrittää erilaisia layouteja eri tuoteryhmille, ja muuttaa sivuilla tulostettavia tuoteryhmälistauksia.

Sivupohjien ja yksilöllisten ulkoasujen luominen edellyttää HTML- ja CSS-kielten sekä MyCashflow'n Interface-merkkauksen hallintaa.

Web Designer-laajennuksen käyttöohjeista löydät myös ohjeet sivupohjien luomiseen ja määrittelyyn