Chat-palvelun avulla voit tarjota asiakkaillesi välitöntä ja helppokäyttöistä tukea, mikä parantaa asiakaskokemusta. Tässä artikkelissa käydään läpi chat-palvelun asentaminen verkkokauppaan.

Useimmat chat-palvelut asennetaan verkkokauppaan lisäämällä kaupan teemaan palvelun tarjoama JavaScript-koodi.

MyCashflow'n oletusteemassa voit sijoittaa chatin <script>-tagin esimerkiksi tiedoston helpers/scripts.html loppuun.

Joissain tapauksissa voit käyttää chatin asentamiseen myös MyCashflow'n Custom Conversion Tag -laajennusta, jonka avulla voit lisätä kauppaan HTML-koodia tekemättä muutoksia teemaan.

Tarkempaa tietoa palvelun asentamisesta saat valitsemasi palvelun omista ohjeista.

Jos sinulla ei ole kokemusta HTML-tiedostojen muokkaamisesta, voit tarvittaessa pyytää apua teeman suunnittelijalta tai MyCashflow'n asiakaspalvelulta.