MyCashflow'n tekstieditori päivitettiin vuonna 2015 helppokäyttöiseen WYSIWYG-editoriin. Uusi editori on oletusarvoisesti käytössä vain 7.4.2015 jälkeen perustetuissa verkkokaupoissa. Vanhemmissa kaupoissa editori voidaan ottaa käyttöön milloin tahansa. Tässä artikkelissa esitellään massamuutostyökalu, jonka avulla saat editorin helposti käyttöön koko verkkokaupassa.

Kun otat uuden editorin käyttöön, vanhalla editorilla laadittu Textile-sisältö muunnetaan uuden editorin käyttämään HTML-muotoon automaattisesti. Sinun ei siis tarvitse itse käsitellä sisältöä editorin päivityksen yhteydessä.

Alta löydät ohjeet tekstieditorin massapäivitykseen:

1. Varmista että olet testannut uutta editoria ottamalla sen käyttöön yksittäisillä sivuilla, jotta tiedät, miltä kirjoittamasi sisältö näyttää uudessa editorissa.

Katso tarvittaessa ohjeet editorin käyttöönottoon yksittäisillä sivuilla.

2. Kun olet varmistunut siitä, että editorin päivittäminen ei riko sisältöäsi, siirry massamuutostyökaluun minkä tahansa vanhanmallisen tekstieditorin yhteydestä:
  3. Aloita massapäivitys painamalla Aloita päivitys -painiketta.

Pysy sivulla koko päivityksen ajan. Sivulta poistuminen keskeyttää päivityksen.

Päivityksen eteneminen näytetään sivulla. Jos verkkokaupassasi on hyvin paljon sisältöä, päivitys voi kestää jopa minuutteja.

4. Kun päivitys on valmis, tarkista että uusi tekstieditori on saatu onnistuneesti käyttöön sisällöillä.

Nyt verkkokauppasi kaikki sivut käyttävät uutta WYSIWYG-editoria. Vanhan editorin Textile-sisältö on muunnettu automaattisesti uuden editorin käyttämään HTML-muotoon.