Saat verkkokaupan lomakkeille roskapostiohjelmilta suojaavan reCAPTCHA-palvelun aktivoimalla Sähköpostimarkkinointi-laajennuksen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saat reCAPTCHAn käyttöön aktivoimalla Sähköpostimarkkinointi-laajennuksen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalvelumme.

ReCAPTCHA-palvelu tarkistaa, että käyttäjä on oikea ihminen eikä roskapostiohjelma. ReCAPTCHAn ollessa käytössä verkkokaupan lomakkeille lisätään automaattinen reCAPTCHA-tarkistus. Tarkistus ei vaadi käyttäjältä mitään toimenpiteitä, ellei palvelulla ole erityistä syytä epäillä, että kyseessä olisi robotti.
ReCAPTCHA-tarkistus on saatavilla seuraaville lomakkeille:
  • yhteydenottolomake
  • saatavuusilmoituslomake
  • rekisteröitymislomake
  • uutiskirjeen tilauslomake
  • salasanan palautuslomake