Jos huomaat, ettet saa sähköpostiisi tavallisia ilmoituksia uusista tilauksista, tarkista kaikki tässä artikkelissa listatut syyt tälle ongelmalle.

Käsittelemättömät tilaukset listataan hallintatyökalun Tilaukset -sivulla huolimatta viasta sähköpostien toimituksessa.

1) Kauppaversion asetuksissa on valittuna väärä sähköposti

Jos verkkokaupassasi on useampia käyttäjiä, jokaisen kauppaversion asetuksista on valittava oikean käyttäjän sähköpostiosoite ilmoitusten vastaanottajaksi.

1. Valitse kauppaversio, jossa kohtasit ongelmaan hallintatyökalun sivulta Ulkoasu > Versiot.
  2. Version asetuslomakkeen kohdassa Sähköposti-ilmoitukset rastita kaikki sähköpostit, joihin haluat ilmoituksia.
  3. Tallenna muutokset lopuksi.

2) Vastaanottavaa sähköpostiosoitetta ei ole olemassa

Mikäli MyCashflow saa ilmoituksen, että vastaanottavaa sähköpostiosoitetta ei ole olemassa, annettu sähköpostiosoite lisätään estettyjen listalle, mistä se on poistettava manuaalisesti.

Toimimme näin siksi, että toistuva sähköpostien lähettäminen olemattomiin osoitteisiin voi johtaa siihen, että lähettävää palvelinta aletaan käsitellä roskapostipalvelimena.

3) Sähköpostipalvelimella on tilapäinen häiriö, tai vastaanottava postilaatikko on täynnä

Häiriötilanteen aikana sähköpostit voivat jäädä lähettämättä, tai postilaatikon tilanpuutteen vuoksi saamatta.

Sähköpostien normaali lähettäminen jatkuu vikatilanteen loputtua. Varmista että postilaatikossasi on tarpeeksi tilaa uusia sähköposteja varten.