Et voi kauppiaana itse vaihtaa asiakkaiden salasanaa. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka asiakkaat voivat itse vaihtaa salasanansa.

Asiakkaat voivat tilata itselleen uuden salasanan verkkokaupan julkisen puolen kirjautumissivulta.

Verkkokaupan asiakkaat voivat kirjautua verkkokauppaasi osoitteessa http://KAUPPA.mycashflow.fi/account. Oletusteemassa sivulle pääsee yläkulman Kirjaudu sisään -painikkeen kautta.

Asiakkaat voivat tilata uuden salasanan osoitteessa http://kauppasi.mycashflow.fi/account/password. Osoitteeseen pääsee myös kirjautumisnäkymän Unohditko salasanan? -linkin kautta.