MyCashflow'n Barebones-oletusteema on maksullisiin MyCashflow-verkkokauppoihin sisältyvä ulkoasuteema, joka on oletusarvoisesti käytössä verkkokaupan avaamisen jälkeen. Oletusteema on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi pohjaksi omille teemaräätälöinneille. Tätä tukevat muun muassa oletusteemaan kuuluva CSS-gridi ja valmiit JavaScript-pluginit.

Ilmaisissa palvelupaketeissa on käytössä MyCashflow'n vanha oletusteema. Tämän artikkelin tiedot eivät koske vanhaa oletusteemaa.

Barebones on kuitenkin mahdollista asentaa myös ilmaiskauppoihin.

Oletusarvoisesti MyCashflow-verkkokaupoissa käytössä on järjestelmän sisäinen oletusteema, jonka lähdekooditiedostot eivät ole saatavilla tiedostoselaimen kautta. Katso tarvittaessa ohjeet muokattavan Barebones-teeman asentamiseen.

Voit esikatsella teemaa demokaupassamme.

Tässä osiossa esitellään Barebonesin ominaisuudet, työkalut ja tyylit, joita käyttämällä voit luoda helposti omia, oletusteemaan pohjautuvia räätälöintejä.

Yhden sivun kassa ja Klarna Checkout

Barebones sisältää valmiin toteutuksen MyCashflow'n yhden sivun kassalle ja Klarna Checkoutille.

Teeman kassoilla voidaan myös korvata räätälöidystä teemasta puuttuvat kassatiedostot. Jos kassa puuttuu teemasta, otetaan automaattisesti sen tilalle käyttöön oletusteeman kassa.

Mobiiliyhteensopivuus

Barebones on täysin mobiiliyhteensopiva. Se sisältää omat optimoidut näkymät pöytäkone-, tabletti- ja kännykkäkokoisille laitteille.

Mobiiliyhteensopivuus on toteutettu joustavalla CSS-gridillä, josta voit lukea lisää seuraavassa kappaleessa.

SASS-tyylit

Barebonesin ulkoasutyylit on kirjoitettu SASS-kielellä. SASS on tyylikieli, joka muunnetaan SASS-esikääntäjien avulla CSS-tyyleiksi.

Esimerkiksi värien tai fonttien muuttaminen onnistuu helposti tekemällä muutoksia /styles/scss/common/_variables.scss-tiedoston sisältämiin muuttujiin.

SASS-tiedostoja muokkaamalla voit myös vaikuttaa gridin katkeamispisteisiin ja palstojen leveyksiin.

Voit kääntää SASS-tyylit CSS-kielelle ja lähettää tiedostot verkkokaupan hakemistoon vaivattomasti käyttämällä mycashflow-sync-komentorivityökalua.

Värivariaatiot

Teemasta on saatavilla neljä erilaista värivaihtoehtoa, jotka ovat muilta ominaisuuksiltaan täysin identtisiä keskenään.

Voit pohjata oman oletusteemaräätälöintisi haluamaasi värivariaatioon.

Lue lisää värivariaatioiden käytöstä.

JavaScript-pluginit

Barebones sisältää useita JavaScript-plugineja, joiden avulla voit toteuttaa useita verkkokaupan ominaisuuksia ilman että sinun tarvitsee koodata niitä alusta alkaen itse.

Lue lisää JavaScript-plugineista.