Zendesk Chat -tunnuksia on mahdollista käyttää useissa MyCashflow-verkkokaupoissa tai kauppaversioissa, jolloin kaikkien chat-asiakaspalvelua voidaan hallita keskitetysti yhden Zendesk-tilin kautta.

1. Siirry aluksi Zendesk Chatin hallinnan sivulle Asetukset > Osastot ja luo jokaiselle kaupalle tai kauppaversiolle oma osasto painamalla + Lisää osastot -painiketta.
  2. Jos eri ihmiset hoitavat chat-palvelua eri kaupoissa tai kauppaversioissa, lisää tukihenkilöt oikeisiin osastoihin.

Tämän jälkeen määritellään, mikä osasto on vastuussa mistäkin kaupasta tai kauppaversiosta:

1. Siirry Zendesk Chatin hallinnan sivulle Asetukset > Laukaisimet, ja luo uusi laukaisin jokaiselle kaupalle tai kauppaversiolle painamalla + Luo laukaisin -painiketta.
  2. Määritä laukaisimen ehdot seuraavasti:

Suorita laukaisin: Kun vierailija pyytää chatin

Tarkista ehdot: Valitse kaikki yllä olevista ehdoista

Vierailijan sivun URL » Sisältää » HALUTUN KAUPAN/KAUPPAVERSION KOKO OSOITE

Aseta vierailijan osasto » KAUPALLE/KAUPPAVERSIOLLE LUOTU OSASTO

3. Tallenna lopuksi laukaisimen tiedot, ja testaa laukaisimen toimivuutta.

Varmista että eri kaupoissa tai kauppaversioissa luodut keskustelut osoitetaan oikeille osastoille Zendesk Chatin hallintatyökalussa.

Jos kohtaat virheitä, tarkasta laukaisinten asetukset tai käänny asiakaspalvelumme puoleen.