MyCashflow'ssa voit merkitä tuotteita ristiinmyytäväksi eri kategorioissa. Näin voit esittää asiakkaille tuotteiden yhteydessä esimerkiksi samankaltaisia ja yhteensopivia tuotteita, mikä on kätevä myynninedistämiskeino.

Voit merkitä tuotteita ristiinmyytäväksi seuraavissa kategorioissa:

• Yhteensopivat
  • Samankaltaiset (kaksisuuntainen yhteys)
  • Lisävarusteet
  • Varaosat
  • Usein yhdessä ostetut tuotteet (lista muodostetaan automaattisesti)

Lue lisää oletusteeman ristiinmyyntilistoista.

Uutta: Kaksisuuntaiset samankaltaisten tuotteiden yhteydet

Samankaltaiset tuotteet muutettiin 28.8.2019 toimimaan kaksisuuntaisesti. Jatkossa kun merkitset tuotteen samankaltaiseksi toisen kanssa, yhteys luodaan automaattisesti molemmille tuotteille.

Aiemmin luotuja yhteyksiä ei muuteta automaattisesti kaksisuuntaisiksi. Voit kuitenkin pyytää MyCashflow'n asiakaspalvelua tekemään muutoksen puolestasi.

Näin merkitset tuotteita ristiinmyytäväksi keskenään:

1. Valitse tuote hallintatyökalun Tuotteet-sivulta painamalla tuotteen nimeä.
  2. Siirry tuotekortin Ristiinmyynti-välilehdelle.
  3. Etsi hakukentän avulla tuote, jonka haluat merkitä ristiinmyytäväksi muokattavan tuotteen kanssa.
  4. Merkitse haluttu tuote ristiinmyytäväksi painamalla hakutulosrivin oikeassa reunassa tarvittavaa ristiinmyyntilinkkiä.

Nyt valitsemasi tuotteet on merkitty ristiinmyytäväksi muokattavan tuotteen kanssa, ja ne näytetään ulkoasuteemaan lisätyillä ristiinmyyntilistoilla.

Ristiinmyytävät tuotteet oletusteemassa

MyCashflow'n oletusteemassa esitetään tuotesivulla yhteensopivia, samankaltaisia ja usein yhdessä ostettuja tuotteita.

Lisäksi jos tuotetta on aiemmin ostettu yhdessä muiden tuotteiden kanssa, tuotesivulla näytetään myös lista näistä tuotteista.

Vara- ja lisäosille ei tällä hetkellä ole oletusteemassa omia sijaintejaan. Voit kuitenkin lisätä nämäkin ristiinmyynnit teemaan käyttämällä {SparePartProducts}- ja {AddOnProducts}-tageja.