MyCashflow'hun kuuluu valmisteemoja, jotka voidaan ottaa suoraan käyttöön valitsemalla ne joko Ulkoasu > Teemat -sivulla tai kauppaversion asetuksista, ilman että niitä tarvitsee lähettää verkkokaupan tiedostohakemistoon. Tässä artikkelissa neuvotaan, kuinka voit tehdä muutoksia valmisteemoihin.

Valmisteemojen lähdekooditiedostot eivät sijaitse tiedostohakemistossa, vaan ne ovat järjestelmän sisäisiä. Tämä tarkoittaa että niihin ei voi suoraan tehdä muutoksia, vaan niistä on ensin ladattava ja asennettava muokattavat versiot.

Tällä hetkellä ainoastaan valitut valmisteemat ovat saatavilla ladattavaksi.

Alta voit ladata maksutta MyCashflow'n vanhan ja uuden oletusteeman asennettavaksi verkkokauppaasi:

Perinteisen oletusteeman käyttöä ei suositella

Vuonna 2012 julkaistua perinteistä oletusteemaa ei enää kehitetä, jonka takia se ei tue uusia ominaisuuksia eikä sen visuaalinen ilme vastaa nykypäivän odotuksia.

Voit kuitenkin käyttää teeman tulosteita omia räätälöintejäsi varten.

Uudesta oletusteemasta on saatavilla myös neljä erillistä värivarianttia, jotka voit ladata käyttöösi alta:

Kun olet ladannut teeman ZIP-tiedoston, sinun on sijoitettava se verkkokaupan tiedostohakemistoon tiedostoselaimen avulla ja asennettava se.

Katso tarkemmat ohjeet teeman asentamiseen.

Asennuksen jälkeen teema on käytössä verkkokaupassa, ja voit tehdä siihen muutoksia joko tiedostoselaimessa tai lataamalla teeman omalle koneellesi ja lähettämällä muokkaamasi tiedostot takaisin tiedostohakemistoon.

Perinteisen oletusteeman PDF-tulosteiden käyttäminen omissa räätälöinneissä

Jos haluat käyttää perinteisen oletusteeman PDF-tulosteita omien räätälöintien pohjana, sinun on ladattava teema ja lisättävä tulosteen muokattu sivupohja ja sen tyylitiedosto oikeisiin paikkoihin omassa teemassa.

1. Lataa MyCashflow'n vanha oletusteema (suora latauslinkki).
  2. Kopioi haluamasi tulosteen pohja teemasi juurikansioon ja tee siihen haluamasi muutokset.
    Löydät tulosteiden pohjat teeman juurikansiossa sijaitsevista tiedostoista:
    • dispatchnote.html
    • invoice.html
    • receipt.html
  3. Kopioi css/printables.css tiedosto omaan teemaasi.

Luo tarvittaessa omaan teemaan kansio css/ ja sijoita sinne printables.css